Netwerken Fysiotherapie Het Schol

Rugnetwerk

Het RugNetwerk is een netwerk in Twente dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met rugklachten te verbeteren. De aangesloten praktijken werken volgens de laatste richtlijnen en wetenschappelijke ontwikkelingen, vastgelegd in behandelprotocollen en is afhankelijk van wat voor type rugklachten u heeft. Inhoudelijke scholing en toetsing zorgt voor blijvende hoogstaande kwaliteit van handelen van de therapeuten. (lees meer op de website van het RugNetWerk Twente)

SchouderNetwerk

Het SchouderNetwerk Twente (SNT) is opgericht door fysiotherapeuten die extra scholing hebben in schouderproblematiek en ervaring hebben met patiënten met schouderklachten. De leden krijgen jaarlijks scholing in de nieuwste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek en behandeltechnieken bij schouderklachten. Er is rechtstreeks contact met orthopeden en collega’s in de ziekenhuizen in Twente. Zo wordt er optimale zorg geleverd aan patiënten met schouderklachten, zowel bij het fysiotherapeutisch lichamelijk onderzoek als het fysiotherapeutisch behandelen. (Lees meer over het SchouderNetwerk Twente)

Claudicationetwerk

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden in Nederland. (Lees meer over het ClaudicatioNet)

Netwerk Psychosomatiek Twente

Netwerk Psychosomatiek Twente is een netwerk in Twente dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met psychsomatische klachten te verbeteren. De aangesloten therapeuten werken volgens de laatste richtlijnen en wetenschappelijke ontwikkelingen.